kan de aldrig försvinna?

nu pratar ja om två saker....den ena saken e min envisa förkylning som ja har dragit på sedan innan jul typ. denna gången när ja gick till läkaren så sa han bara att kroppen kunde få läka ut de själv å att ja skulle komma tebax om ja fick feber eller om halsen ble värre. vet inte om den har blivit de nu egentligen. har iaf fått en fruktansvärd hosta nu ikväll å lock för höger öra (som vanligt när ja e förkyld...). men de e inte jätte kul att gå me iom att min hörsel försämmras ännu mer pga locket. har lixom redan dålig hörsel sedan innan. VA? e inte jätte roligt att behöva säga hela tiden =(

den andra saken e lite mer invecklad. tänker inte ens gå in på de i detalj vad de handlar om. men ja kan säga så mkt som att de e ngt som har satt sig fast inom mig pga en person å de kommer nog alltid att sitta där tyvärr. de påverkar mig dagligen å de e ja hemskt lessen för. men finns inte så mkt att göra mer än hoppas på de bästa å att ja slipper uppleva samma sak som en väldigt nära annhörig till mig fick uppleva.

vad har annars hänt i helgen då?
jo, i fredags va de sista Hellnight på adelgatan (vilken ja tyvärr inte kunde närvara på pga min förkylning....) men förfesten var som vanligt hemma hos oss. så där fick man ju lite socialisering =) min pojke fick sig även en stämpel på baken som han aldrig kommer att kunna tvätta bort, men de e rätt fin så de gör inte så mkt. hoppas han e så nöjd/stolt innerst inne som han verkar vara för den.

lördagsförmiddagen spenderades i affären, jobbandes me en fruktansvärd huvudvärk... å efter stängning bar det iväg till cph för att fira Minis 23års dag. ble en lyckad fest =)

söndagen gick åt till att städa efter festen å åka hem å lassa av grejor hos svärmor å svärfar å sen hem. väl hemma slocknade både ja å pojken. tror de behövdes...

detta va då helgen i mkt korta drag. idag har ja jobbat, även idag me en fruktansvärd huvudvärk å en lätt heshet som nu (som ja skrev tidigare) har gått över till en hemsk hosta.

imorgon är ja ledig =) ska bli sååå skönt! va först meningen att vi skulle åka t cph me hela familjen för att gå på tivoli, men några missförståenden å så gör nog att de bara blir middag med min kära mamma. e visserligen inte så bara utan ganska så trevligt =)

nä nu ska ja ta å sova tror ja, blir nog inge läsande e för trött för de idag. men nattinatti!

puss


ja o älsklingen


svägerska (erica) o svåger (mini)


tjollahopp!

min kära syster har skaffat sig en blogg =) måste kolla in den, vickydeleeuw.blogg.se

de va de viktigaste som hänt idag, resten har mest vatt sådär faktiskt....de e hemskt rent vad pojkar blir gälliga å jobbiga när de är sjuka. har upplevt de många ggr men nu börjar ja tröttna faktiskt....för när man inte själv e på topp så orkar man inte riktigt med massa andra som gnäller, man har lixom nog med sig själv att man inte ska bärja stor tjuta för minsta lilla. å ja vet att ja skrev igår att ja mår bra, å de gör ja om man jämför me hur ja mådde för några månader sedan. men de e nått som surrar uppe i mitt huvud som bara inte vill ge sig, eller där e ganska mååånga saker som surrar där uppe. borde väl ta itu me de sakerna...men ja e ganska bra på att trycka undan saker å sen inte tänka på de mer....så e väl de ja kommer göra me allting nu me. jaja nu ska ja sätta igång å jobba hade ja tänkt!

puss

de va ett tag sedan...

hej å förlåt för ja inte har skrivit på ett tag nu. har bara inte orkat å haft tid. man jobbar ju för fullt å sen när man kommer hem så har man två pojkar som kräver uppmärksamhet. men ja mår bra (förutom förkylningen som finns där alltid...) å de e huvudsaken! inga fler nätter som man gråter sig till sömns å inga ångest attacker som kommer. men antar att de kommer ganska så snart. för måste börja plugga till omtentorna nu snart....fast har bestämt mig för att ja inte ska börja plugga förrän till juli. men vi får väl se hur de blir me de. har inte jätte lust till att plugga alls faktiskt. just nu vill ja inge hellre än att bara lägga mig på stranden å pressa å inte tänka på ett enda skit som händer i min lilla värld just nu. men de kommer väl förhoppningsvis en dag snart  då ja kan göra de. tills dess får man bara plocka på sig ett leende på läpparna å se glad ut, brukar ja va bra på så de ska säkert inte va några problem.

midsommar va för övrigt helt ok =) började firandet nere i höllviken me mor, syster, svåger, sambo å två kompisar. vi såg hur folk dasnsade runt midsommarstången å så åt vi jordgubbstårta! sen körde ja, sambon å kompisarna vidare t sjöbo för att äta å ha trevligt! å visst bidde de trevligt!!! fast de va någon som fick i sig en aaaaaaaaaaaaaningens för mkt, inga namn nämnda bara en bokstav Z.................. ;) men han fick sitt straff dagen efter :P

menmen får väl ta å krypa ner i sängen nu, hade faktiskt tänkt att läsa lite! men vi hörs en annan dag!

pusspuss


några bilder från midsommar =)

syster, mamma, jag å Tara


svåger, sambo

sorry, här kommer en lista till...

1. När gick du upp idag?
08.30
 2. Diamanter eller pärlor?

  beror på vad de gäller!

3. Senaste filmen du såg på bio?
 kommer inte ihåg :$

4. Bästa TV program just nu
  hmm.......CSI


 5. Vad åt du till frukost?
3 st bullhalvor å apelsin juice att skölja ner de med

6. Vad är ditt andra namn?
    Caroline
7. Din favoritmat:
  förutom grillat, så kött å potatis me brunsås =)

8. Den maträtt du inte gillar?
fiskbullar i dillsås!!!

9. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
 
har ingen för tillfället

10.Vilken bil kör du?
Passat eller saab

11. Vilken är din Favoritmacka?
        den me massa gott pålägg på!!

12. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?

folk som inte lyssnar å som inte bryr sig om ngn annan än sig själv

13. Vilka är dina favoritkläder?
    träningskläder

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
    jorden runt
15. Favoritklädesbutik?
   beror på vad som skall shoppas :P
16. Vart vill du dra dig tillbaka?
        för dagen....så e sängen en 10 poängare!!

17.Favorittid på dagen ?

        beror på vilken dag de är

18. Var är du född?
malmö
 
19. Vilken är din favoritsport att se på?
gymnastik

20. Coca Cola eller Pepsi?
   Coca Cola

21. Fotboll eller ishockey??
fotboll
22. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
   jag var morgon förr men e nog mer kväll nu
23. Pedikyr eller manikyr?
  både och :P

24. Några spännande nyheter att berätta för oss?
    
         jag är lycklig å kär =) 
25. Vad ville du bli när du var liten?
     idrottslärare

26. Varit i Afrika?
     inte än!

27. Nånsin rullat in någon i toapapper?
    de har väl säkert hänt ngn gång :P 

28. Varit med om en bilolycka?
nope, men sett en

29. Favoritdag i veckan?
  varierar

30. Favoritrestaurant?
den på kreta! (mamma o vicky vet vilken ja pratar om =) )

31. Favoritblommor?
rosa rosor =)

32. Favoritsnabbmatsrestaurant?
donken!!

33. Äger du en cykel?

  japp, en röd å fin som ja fick när ja fyllde 10 år =)

34. Vem fick du senaste mailet från?
 mamma

35. Läggdags?
  nä, inte än!

 36. Senaste personen du delade en middag med?
 
älsklingen =)

 
37. Vad lyssnar du till just nu?
   
älsklingens snarkande å tvn

38. Favoritfärger?
      rosa

39. Hur många tatueringar har du?
    inga

40. Om du vann en miljon vad var det första du skulle köpa?
ooo den e svår.....e så mkt ja skulle vilja köpa för tillfället....

...

vet egentligen inte varför ja skriver just nu, bara kände för de helt enkelt... vet inte vad ja ska skriva om iheller.... står faktiskt ganska stilla just nu, men de ska väl göra de oxå ibland. skulle kunna skriva om att vi har köpt jätte fina dvdhyllor som skall sättas upp i sovrummet, å sen köpte vi en matta till hallen oxå. bidde bra, tror dock vi får köpa sån antiglid matta (sån som man lägger under mattan så den inte ska röra på sig) å lägga under hela mattan istället för att ha de bara i början o slutet.... vi köpte även en konservburksöppnare, för de hade vi inte härom dagen när vi skulle öppna en burk majs. men se när vi kom hem å kollade i en av lådorna i köket ja va hittar då pojken i lådan?............JO! en konservöppnare!!! typ likadan som den vi redan köpt. men jaja, kan la va bra me två.

i övrigt e de inte så mkt som händer, ja jobbar för fullt å de e som vanligt i affären. men på fredag blir de utgång! *längtar* va ett tag sedan nu man va ute ordentligt! blir förfest här hemma oxå =)

nä, om man skulle ta å gå å lägga sig kanske. pojken ligger redan å läser en bok...han ska visserligen upp tidigare än va ja ska men ja e ganska trött ja me. så ja sov så gott!

puss


älskar dig otroligt mycket,  trots att vi tycker o tänker olika ibland......

ute eller hemma?

de bidde att ja stannade hemma. de kändes bäst. även om ja egentligen va sjukt sugen på att dra ut så va de bara inte meningen ida. istället har ja gått å fixat lite saker här hemma å sen har ja legat (ligger visserligen fortfarande) i soffan å myser me lil´z. tänk så skönt de kan va att få va hemma, bara va hemma å göra de man själv vill. inge tjat å inga måsten. bara va. tänk att sitta i en soffa å bara glo på tv kan vara så sjukt avkopplande! fast egentligen borde ja ta mig i kragen å stänga av tvn å läsa en bok istället. har massvis me böcker som ja vill läsa, men ja får lixom aldrig tid. eller egentligen har ja väl massa tid ibland, men då sätter ja mig inte me en bok. finns så mkt annat man kan göra då istället, som tex titta på tv eller på en film =) men de ska vi försöka få ändring på i sommar!!

tänkte på min lilla tös ida, saknar henne nått så otroligt mkt!! va hemma hos mamma i tisdags å skulle hämta isaks koppel för han å ja skulle köra till frissan. de första som ja då tar upp från korgen där vi har hundsakerna är moas halsband. kändes som ett slag i magen. de sa lixom bara pang å så kom alla känslor fram igen... trodde ja hade "kommit över" de nu, men tydligen inte. fast kan man någonsin släppa den bilden av att hon ligger där i ens famn å e helt livlös? tror aldrig ja kommer lyckas me de. såg en hund idag som låg å sov bredvid sin matte som satt å fikade. vovven bara låg där, å ja fick direkt den känslan som ja hade när ja lämnade min lilla flicka där på golvet. helt livlös låg hon där å ja bara lämnade henne....ja bara gick ut genom dörren å lät henne ligga kvar :'''(



nu sitter ja här å gråter igen, undrar egentligen hur många gånger ja har gjort de nu...tappade räkningen för ett bra tag sedan. ja e sådan att ja gärna sitter för mig själv å går igenom mina känslor, inte så att ja sitter å pratar för mig själv, men ja skriver gärna ner dem. å när ja gör de så tittar gärna tårarna fram, å de måste de få göra. man kan inte hålla allt inom sig, även om ja e ganska bra på att göra de me...men på nått sätt har de funkat för mig. har lixom kunnat gå vidare me mitt liv utan att svåra händelser har kunnat påverka mitt liv allt för mkt. fast de som ja kanske är lite rädd för e att de någon gång ska komma upp igen. allt de ja har förträngt å stoppat undan i mitt inre, tänk när de kommer upp igen....tror hela ja kommer gå sönder då. jaja e egentligen inge å oroa sig för i onödan, kommer de så kommer de å då får man ta itu me de då. idag e idag å imorgon e imorgon!

vet inte va ja ska hitta på nu faktiskt....borde gå en tur me lil´z men han sover så gott här bredvid mig i soffan så ja har inte mage till att väcka honom. å filmen ja tittar på e visserligen inte slut än, så ja tror nog att ja tittar klart på den först å så ser vi vad som händer här näst. pojken min kanske kommer hem snart, om de inte sticker ut ändå. jaja vi ser! sov så gott iaf!
tack för att ni finns!!

massa pussar

hur svårt kan de va?

hur svårt kan de va å bestämma sig om man vill gå ut eller stanna hemma?
egentligen e de en bagatell, men ja kan verkligen inte bestämma mig =( de ena jag vill inge hellre än att bara ligga å slötitta på en film i soffan å käka onyttigheter, å den andra sidan vill inge hellre än att gå ut å ha de super kul me massa kompisar. men va fan ska ja välja?

de pinsammaste e att ja lägger ett helt inlägg till att bara skriva om detta. men de e verkligen svårt :$

visst ja e ledig imorgon oxå å kan vara hemma å ta de lugnt då, men nä....de e inte samma sak. å egentligen så e de så att ja kan gå ut ida å stanna hemma imorgon. för ja vet säkert att ja inte kommer gå ut imorgon (iom att de e söndag å jobbedag efter...) men va faaaaan..... HUR SVÅRT KAN DE VA?????????????

sen e de ju även så att ja har jobbat hela dan å dirket efter jobb så va de iväg till kalas, som ja för övrigt precis kommit hem från...så ja e gaaaanska så trött. men de e ju kul att gå ut!!!

jaja, lovar att berätta vad de bidde!

pusspuss

hemma!!

nu sitter ja här hemma o skriver =) sååå skönt att va hemma! har vatt å trimmat min lilla vovve ida, syster följde med så hon å ja tog en sväng om ystad när vi ändå va där omkring. tog en härligt lunch på bokcafét. sen körde vi hem å efter de bidde de en shoppingtur me min mor. efter de så körde ja å älsklingen (som vi hämtat på vägen) hem å fixade här hemma. älsklingen lagade sen en god middag som åts framför en film som va helt underbar!! tror den hette "dreamgirls".

nu sitter ja dock fortfarande framför tvn, nu tittar vi på en vampyr-film som min käre pojkvän ville titta på. väljer att inte kommentera mer om de :P han vet redan vad ja tycker om sådana filmer, å de säger kanske ganska mkt att ja satte mig här o skrev istället..... jaja så har min dag varit i korta drag iaf. hoppas alla andra oxå haft en lika bra dag som ja har haft å att alla är lika lyckliga å glada =)

men nu ska ja nog va lite social tror ja.....ska hälsa från min käre pojkvän förresten =)

pussar

nu e de nära!! =)

nu sitter ja här i min lägenhet i sthlm å skriver ett sista inlägg innan det bär av till skolan å sen ner t malmö för gott! (fast kommer visserligen upp hit i augusti för att göra omtenta....men de e då de :P) känns iaf super duper bra att flytta ner t malmö å ja längtar som bara den! men samtidigt som ja längtar ner t malmö så känns de konstigt att lämna allt här uppe, har ändå fått många vänner å ja trivs i min lägenhet. menmen så e de. man kan inte låsa sig för de! kommer ju ha kvar mina vänner här uppe även om jag flyttar ner, kommer ju komma upp å hälsa på å förhoppningsvis kommer vissa att hälsa på mig hemma i malmö! ni e alla varmt välkomna!! bara ring innan ni kommer!! =) jaja, ska väl se hur ja ska få med mig mina väskor nu till bussen. har en rullväska, en ryggsäck, å två väskor, å sist men inte minst dataväskan. sen kommer ja även hämta mina bollar i skåpet på skolan så de blir lite till att bära....men de ska väl gå hoppas ja!

ha de super! å nästa gång de skrivs ngt så e ja i malmööööööööö :D :D :D :D

puss på er!

nu va de bra

de va den sista listan på ett tag, ja lovar!! :P
men ba gör man när man inte har ngt att göra....eller ja har å göra, men de pallar ja inte med...jaja nu ska ja hoppa in i duschen å sen blir de lite mat å sen e de avslutningspub ikväll =)

pussar

årets frågeformulär =)

Då var det dax att fylla i årets frågeformulär!!

1. VAD HETER DU?
Mia Caroline Christina de Leeuw

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
svart

3.VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
rix fm

4.VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
åt godis å chips å tittade på film =)

5. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
ett äpple

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
strålande solsken å super duper varmt!!

7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED.
min älskling

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
kan va lite olika

9. HUR MÅR DU IDAG?
bra, förutom att ja e super varm å har hemlängtan...

10. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
COCA COLA

11. FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
tequila

12. FAVORITSPORT?
malmöflickorna :P

13. HÅRFÄRG?
brunt

14. ÖGONFÄRG?
blå/grå/gröna

15. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
beror på tillfället...

16. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
storasyster, snart 24år

17. FAVORITMÅNAD?
mars =)

18. SENASTE FILMEN DU SÅG?
matte söker husse tror ja den hette...

19. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
fredag

20. FAVORITHOBBY?
beror på väder, årstid, klockslag å humör :P

21. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
beror på vem de e...men ja de skulle ja nog säga att ja e

22. FAVORITLÅT(ar)?
åå de e många!

23. SOMMAR ELLER VINTER?
både och :P

24. KRAMAR ELLER KYSSAR?
måste man välja?...

25. HUR BOR DU?
just nu i studentlägenhet, men de ändras fom onsdag =)

26: VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER?
beror på humör

27. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
har ingen...

28. FAVORITSPEL?
MONOPOL =)

29. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
nope, inte ens om ja trycker ner näsan eller drar i tungan...

30. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
naj

31. ÄR DU ROMANTISK?
vill va de

32. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
de skulle ja

33. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
imorgon ska ja ha en muntliig tenta i simning å sen en examiination i orientering...

här kommer en ny lista med frågor o svar =)

Intressant för den som är nyfiken på att lära känna mig ytterligare en aning..


snott den här listan från någon? visst e de så. tack cissi!

rökt en cigarett? nope

rökt en cigarr? aldrig

varit full? japp, men aldrig så full att ja inte vetat va ja har gjort

hånglat med någon av samma kön? räknas en puss?

varit kär? jupp

blivit dumpad? nej

varit i knytnävsslagsmål? nej

rymt hemifrån? inte va ja kommer ihåg.

haft känslor för någon som inte känt samma sak? japp

Blivit arresterad? nej

hånglat med en främling? njae :P

gått på en blinddejt? tyvärr inte, men hade nog vatt en upplevelse utan like!

ljugit för en kompis? de kan nog ha hänt ngn gång ja

varit kär i en lärare? nää

skolkat? de har hänt ja

legat med en medarbetare? nä, för de flesta av mina medarbetare är kvinnor å de enstaka män ja jobbat med har
varit över 40års stäcket med råge!


sett någon död? om djur räknas så har ja de ja. avlivade min hund i våras...

varit kär i en av mina internetkompisar? japp 

varit i Thailand? nope inte än!

varit i Mexiko? nä inte de iheller, men de kommer kanske de me!

har flygit? med flygplan japp, otroligt många gånger även om ja inte borde göra de pga mina öron...

spytt i en bar? nej inte på en bar, men i klassrummet...

sett en del av dig själv brinna? japp, man har väl eldat upp ett par hårstrån över ett ljus några gånger.... (hårstråna har då varit avdragna från mitt huvud!)

ätit sushi? nä :$

åkt snowboard? naj, räckte med att se på när min kära syster gjorde de å skadade armen...

varit i ett våldsamt förhållande? nej

tagit smärtstillande? visst har ja de

älskar eller saknar någon just nu? japp, nått så sjukt mkt!!

gått på sömntabletter? nix

gjort en snöängel? måååååååååååååååånga gånger! å kommer bli måååååååånga fler!!

haft ett te-party? hahaha mm visst har man haft de :P

gjort något du inte velat? yes

hoppat i en lövhög? haha absolut!

fuskat när du spelat spel? jupp..... :$

sovit i skolan/på jobbet? de har hänt då o då ja

använt ett falskt id? aldrig

varit med i en jordbävning? nej, å ja hoppas att ja slipper de!

haft en shot-tävling? tävling o tävling....

rört en orm? japp, både små å stora!

sovit under stjärnorna? japp, å ja gör gärna om de!!

blivit rånad? tack å lov nä!

jagat någon med ett vasst föremål? tror inte de.... :S

blivit missförstådd? japp, e man skåning å bor i sthlm så händer de nästan dagligen...

vunnit en tävling? absolut!! =)

gått mot rött? flera gånger, trots att ja skrivit ett helt arbete om att man ska stanna vid röljus å ta vara på de små pauserna i vardagen...

blivit avstängd från skolan? nej

varit i en bilolycka? som tur e nej, men jag har sett några stycken

räddat livet på någon? nej

känt dig som en utstött? har väl hänt ngn gång

spridigt rykten? de har man väl gjort när man va yngre...

snott något? mer än godis från syrran....nä

ätit ett helt glasspaket på en natt? på en hel natt?....nä, men på en timme!

dansat i månljus? har väl hänt att man skuttat runt lite på väg hem från en utekväll =)

hatat ditt utseende? japp

varit vittne till ett brott? inge seriöst brott

ifrågasatt ditt hjärta? mm

fått ett/flera MVG:n? absolut! =)

varit besatt av post-it lappar? hahaha ja de kommer i omgångar :P

gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna? japp!

varit vilse? både ja o nä faktiskt

känt som om du håller på att dö? mensvärk säger allt....

gråtit dig själv till sömns? allt för många gånger

sjungit karaoke? japp! å ja älskar de!!

gjort något med dig själv som du inte borde gjort? *hmm*....tror inte de

blivit sviken någon gång? japp, å ja hatar honom för de!

dansat i regn eller badat? jadå!

skrivit ett brev till tomten? yesbox =)

tittat på solnedgången med någon du bryr dig mkt om? mm

dömt någon efter utseendet? för många gånger!

gjort upp eld på en strand? japp

har varit Lucia? absolut!

förstört en fest? inte va ja vet om...

fått en önskan uppfylld? ja

haft sex med en idiot? ingen kommentar

burit pärlor? japp, fick ett pärlhalsband på min studentdag som jag älskar!!

hoppat från en bro? japp, en vääääldigt liten sådan

ätit hund/katt-mat? uuue, nää!

sagt till en främling att du älskar honom/henne? nope

kysst en spegel? japp =)

sjungit i duschen? för många gånger hahaha

burit en svart klänning? visst har ja de

drömt att du gift dig med någon? jupp

limmat fast din hand/fingrar i något? inte va ja kommer ihåg...

fastnat med tungan i metall? nope

skrikit så att du inte fått luft? japp, när ja åkt karusell :P

pratat i telefon i mer än sex timmar? japp, men då somnade ja efter halva så egentligen räknas det nog inte...

stannat uppe hela natten? ooja

haft ett one night stand? nope

varit otrogen? ingen kommentar

haft en träkoja? njae....

varit rädd för att titta på skräckfilm ensam? tittar inte på skräckfilm...

tror på spöken eller andra väsen? njae

blivit puttad i en pool med kläderna på? tror inte i en pool, men i havet...

blivit tillsagd av en främling att du är het? mm

brutit ett ben? nej *peppar peppar ta i trä*

fångat en fisk och sen ätit den? nej, inte fångat själv

fångat en fjäril? kan väl ha hänt när man va liten

skrattat så mycket att du grät? händer nästan varje dag....

gråtit så mycket att du skrattade? mm

fuskat på ett prov? ja :$

lagt till något på den här listan? nej



de va allt för denna gången!

puss

snart!!

bara tre dagar till sen bär det av hemmåt! ska bli såå skönt att äntligen få komma hem å få ordning på sitt liv. har varit så rörigt å de har hänt så mkt detta året så ja behöver verkligen få kommer hem nu. fast kan inte släppa allt här uppe ännu. har en muntlig å en skriftlig tenta kvar, å en examination i simning å en i orientering...sen har ja egentligen två arbeten som skall skrivas osså, men tänkte ta de efter vi slutat. gör inget om de lämnas in lite senare. huvudsaken är att de kommer in någon gång! varför ja inte gör dem nu är för att ja får inte de lugnet i kroppen som ja behöver för att sätta mig ner å skriva. så ja gör de när ja kommer hem sen i lugn o ro. tror även att ja kommer kunna prestera bättre då å kunna göra ett bättre arbete.

helgen har vatt helt underbar! åkte ju ner till malmö i tisdags å sen körde ja å min älskling upp t sthlm i torsdags eftermiddag. så vi har spenderat denna helgen i sthlm i de fina vädret med massa vänner å bekanta! haft super kul varje dag! men idag körde mina pojkar hem med fullpackad bil. fyllde nämligen bilen med alla mina saker så ja skall slippa släpa på det när ja åker ner på onsdag. hade inte kunnat ta allt de iheller på flyget. så de va bra att pojken min hjälpte mig att flytta ner allt! älskar dig! <3

men nu hade ja tänkt krypa ner i sängen med en chips å en godispåse å titta på en film. så ha de så bra!

pusspuss

RSS 2.0