jaha...

nu va man igång med dom riktiga lektionerna dådå. känns ganska skönt, fast samtidigt börjar hjärnan tänka...var detta rätt? gör jag rätt som börjar plugga på en gång efter gymnasiet eller skulle man ha tagit ledigt ett år? men nu har jag börjat, så nu får det gå som det går. så länge jag blir godkänd på tentorna så är jag glad!

det är förinspark på fredag...ska bli kul och se om klassen tar vårt tema på allvar. vi har bestämt att vi ska sätta oss ner imorgon och prata igenom det hela. men vad man läser om massa insparkar överallt...fattar inte varför folk ska hitta på massa konstiga saker och sen lägga ut bilder på det på nätet. kan man inte få göra normala saker? varför ska det alltid gå ut på att förnedra och skämma ut de nya eleverna så mycket som möjligt? jag vet att på gymnasiet var det jätte många som inte vågade komma på insparken bara för att de va rädda för va som skulle hända. och det tycker jag är fel! så ska det inte vara. alla nya elever måste få känna att dom kan gå till sin egen ispark och känna att detta kommer bli super roligt! vad roligt vi i klassen kommer att få det, riktigt lära känna varandra och lära sig att arbeta som en grupp. får bara hoppas att vår inspark blir bra! 

kramisar
 

Hello Kitty


Nu har man börjat högskolan dådå!

ja då var man igång, känns skönt! är hel nöjd med kalssen och skolan var precis så underbar som jag hade tänkt mig att den skulle vara =) nu menar jag inte att skolansbyggnad är nått vidare fint, men allt det övriga är helt underbart! kan knappt fatta att det är sant, ska jag få tillgång till alla dessa möjligheter? ska lilla jag verkligen få det? det verkar nästan så, thihi =)

första dagen, hur var den nu då?
jo, den började med samlig i aulan med att rektorn hälsade alla nya elever välkommna! sen var det studenthälsans tur att göra samma sak och sen bidde det upprop! (och jag fanns med på listan!!!) efter det kom studentkåren som tillslut efter ett långt tal skickade oss vidare till våra faddrar!

faddrarna visade oss runt på skolan och lekte några lärakänna-varandra-lekar med oss. var kul =) sen tog de med oss till vaktmästaren för att få skåpnyckel och paserkort till slarna på skolan. sen var det lunch.

efter lunchen var det samling igen i aulan och denna gången var det dags för studierektorerna att hälsa oss välkommna. de informerade oss också om vad och hur mycket vi ska läsa om under vår tid på skolan. 

dagens sista moment bestod av att studentkårens kanslist berättade för oss om vad det är studentkåren håller med på och massa massa annat. 

kan säga att jag nu på kvällskvisten känner mig ganska så sliten, tror ja ska gå och däcka i soffan nu med en stor kopp te i handen! det var ganska mycket information som ska hinna smälta in i hjärnan, tur att man är ledig imorgon :P

ha det super

kramisar 

Stockholm

ja, nu va man här...känns overkligt. att få göra något som man alltid har drömt om att få göra, det är inte många som får den chansen.

men vad är det då jag har drömt om att få göra? jo, min dröm har alltid varit att få gå på GIH i stockholm. att få läsa till idrottslärare. kanske en underlig dröm för många, men för mig har den varit allt jag har jobbat för. alla sena pluggkvällar/nätter, alla helger som man har suttit och pluggat på har äntligen gett resultat!

nu ska jag inte bara sitta här och säga att jag är överlycklig och super glad för att jag har kommit in. för samtidigt som jag känner detta glädjeruset så känner jag en otrolig ångest för att lämna allt där hemma. alla kompisar, familj, jobb, ja hela ens liv. måste börja om nu, från noll. jag är verkligen livrädd. det är en svår balans där mellan att vara livrädd samtidigt som man är helt överlycklig...

men nu ska ja bara tuta o köra och så får jag se vart det leder. skolan börjar på måndag 09.00 i aulan. hoppas jag hittar dit :s

ha det bra allihopa!

kramisar

Välkommen till min nya blogg!

hej, jag är en glad malmöflicka som ska flytta till stockholm!
kommer att skriva om mitt nya liv i stockholm och endel annat. =)

kramisar

RSS 2.0