:'(

bra början på de nya året...äh de vet ja inte egentligen...just nu känns de bara skit jobbigt alltihopa =( har lust att bara gå hem o krypa ner under täcket o aldrig krypa fram igen. va faaaaan... förlåt ska försöka att inte svära, men vet liksom inte va ja ska säga... vaffö ska de va så svårt för? vaffö kan någon inte bara säga till mig hur ja ska göra, va ja ska säga? ja vet att man skall tänka på sig själv i första hand, men ja e inte jätte bra på att göra de. o nu när ja för en gångskull har tänkt på mig själv, känner ja mig som den största skiten som finns på hela jorden...vaffö ska man behöva må dåligt för att man har gjort ngt för sig själv? varför?

jaja, allt löser väl sig tillslut....

GOTT NYTT ÅR!

puss

singstar :D

singstar...ja ja säger bara, KÖP DET!!! eller åtminstone prova de! de e skit kul =) verkligen! det var längesedan ja skrattade sååå mkt :P


ja vs min kära syster, o som ni alla ser så vann ju jag! ( trodde de skulle vara omöjligt iom att min syster sjunger som en gud! men ja lyckades! *stolt* )



fast det var ngn som tröttnade på oss...


men som sagt, super kul! måste provas!

puss

mys

ikväll bär det av till syster för att spela lite singstar! vilket ska bli sjukt kul för de har ja aldrig provat förr. hoppas de nu är lika kul som alla har sagt att de är bara :s

ha de!

pussar

puss


varför kan man bara inte välja?

varför skall allting i mitt liv just nu bara va så himmla jobbigt? ja vet varken ut eller in längre... hur jag än funderar så kommer ja inte fram till vad det är ja verkligen vill. mina känslor vet inte vad de håller på med just nu, o de e skit jobbigt rent ut sagt. att inte veta om man vill dricka fanta eller cola eller om man vill ha chokladglass eller vanlijglass låter kanske i era öron väldigt löjligt. men det är ju såklart inte just de sakerna som ja har svårt att välja mellan, utan det är ngt HELT annat....det har aldirg varit ett problem innan o nu plötslig så vet ja inte vad ja vill. för en sak är säker, man kan inte både ha kakan o äta den. så är det bara. varför kan allting inte bara va enkelt? varför ska de vara så svååååårt? ja känner en sak samtidigt som den känslan inte berättar hela sanningen, o ska ja följa den riktiga sanningen...är då de rätt eller fel för mig? kommer mitt beslut vara de riktiga eller kommer ja ångra mig? ja hatar att inte veta va ja vill...samtidigt som ja vet att det kanske inte är rätt för mig så vill ja inte släppa taget, det är fortfarande för många känslor med i spelet för att bara låta de gå iväg. det värsta är att det finns ingen som kan hjälpa mig med detta, det är bara jag själv som kan ta detta beslutet o det gör de hela mkt svårare. visst jag har fått många goda råd av släkt o vänner, men vad tycker ja själv? det är det som är den stora frågan. ja hoppas kunna lösa detta problem så fort som möjligt, för såhär som ja har de nu kan det bara inte få fortsätta =(

tycker om er

puss

GOD JUL

GOD JUL allesammans =) hoppas ni har haft en lika bra julafton som jag har haft! har bl.a. fått en dammsugare och ett strykjärn av mormor o morfar! tackar så mkt, det behövs!!!

men nu ska ja synd äta lite julmat/godis ;)

ha de gött!

puss

vad ska man säga?

det känns fortfarande som om det var november...har inte kommit in i den där riktiga julstämmningen än =( vet inte varför, kan vara för att det hänt så mkt under detta sista halvåret som gör att ja inte riktigt har hängt med och fattat vad som händer...men antar att när ja sitter där framför tvn kl tre på julafton o kalle drar igång så kommer nog den där efterlängtade julsämmningen även till mig =)

idag så ska man jobba till fyra....o ikväll blir det middag hemma hos syster o hennes sambo, myyyys :D
får hoppas att de bjuder på ngt gott :p men de e bara på att laga mat bägge två så de tror ja!

ha de bra allihopa!

puss


jul

då var det julafton om fyra dagar och jag är inte klar med alla julklappar!!! får försöka springa ut på lunchen och köpa julklappar, har visserligen inga pengar att köpa fler julklappar för men det löser väl sig. ska ju jobba som en idiot nu ända tills ja åker hem igen i januari. så liiiite pengar kommer väl komma in på kontot =)

tycker allt känns lite konstigt just nu, kan inte förklara varför det bara gör det. tror ja tänker för mycket på olika saker istället för att bara bestäma att såhär och såhär vill ja ha de. men som allting annat så kommer väl även det att lösa sig :P

tror ja måste gå ut och sälja lite skor nu så det kommer in lite pengar. ha de super!

puss o kram

jaha...

nu sitter man här och lägger till lite på sin hemtenta... lärarens kommentar: tycker om din text men tycker inte riktigt att du har svarat på frågan... nähä, så synd då! de e snart JUL LOV!!! ja orkar inte sitta här och skriva... fast är skönare att få det gjort nu istället för att sitta med detta när ja kommer hem till malmö!

har en föresläsning till nu om en timme, sista innan det är dags för JUUUUUL =) ska åka hem imorgon! längtar jätte mycket även om ja kommer sakna min underbara lägenhet här uppe i 08-land. när ja kommer hem blir det väl att pyssla om min lilla mamma som har opererat foten för en vecka sedan nu. det är sååå synd om henne ;)

igår var det 2år sedan som jag träffade min älskling för första gången. fattar inte att tiden har gått så fort! känns som det var förra veckan eller nått... han åkte hem imorse efter att ha spenderat sin helg uppe hos mig. kommer inte träffa honom nu förrän till nyår... *sakna* det var helt underbart att äntligen få träffa honom, har inte setts på ca 2 månader, lååång tid även om vi är vana vid att inte ses varje dag. 

ja men nu skall jag väl fortsätta skriva på min hemtenta... så ni får ha de så bra så hörs vi mer en annan dag =)

puss o kram på er 

äntligen =)

nu har man äntligen skrivit klart sin hemtenta som skulle vatt inne förra fredagen =) *stolt*
tog bara en timme att skriva och ändå har man puttat det framför sig i flera veckor...får nog börja göra mina skriv uppgifter med en gång istället :P

min älskling kom hem igår! allting hade gått bra! hoppas nu bara att vi kan ses i helgen...annars får vi väl vänta ytterligare en vecka...fast har man vatt utan varandra såhär länge så klarar vi nog några dagar till. känns bara så konstigt att han e hemma. man har liksom precis vant sig vid att han inte är hemma o så e han de nu...skönt e de iaf!

igår för exakt ett år sedan tog jag mitt körkort =) en underbar dag som jag aldrig kommer att glömma! har nog aldrig varit så nervös inför ngt som jag va då...men de gick som en dans o körkortet var mitt =)
under detta året har ja sluppit undan både poliser o böter :P trots att det ibland har gått lite för fort på vägarna runt om i vårt avlånga land ;)

nu ska ja åka o handla lite mat, kom på att ja bara har en mjölk i kylen som gått ut för tre dagar sedan och en liten ost bit...så ni får ha de så bra!

kramisar

RSS 2.0