hur ska jag börja?

ja hur ska jag egentligen börja? den 20-22aug ska ja sitta å skriva tre olika tentor uppe i sthlm å ja har inte ens börjat läsa. de går inte. jag bara titta på böckerna å får en sån fruktansvärd huvudvärk, ont i magen, ångest, blir irriterad å allmänt nere. känns som om ja hellre hade dött än behövt plugga. men då va vi tebax till de braiga ordet, VARFÖR??? jag har aaaaaaaaaaaaaaldrig haft problem med att plugga förr, å ja vet att ja upprepar mig för jag har skrivit om detta måånga ggr förr, men de sitter kvar å ja förstår fortfarande inte vaffö. ja trodde att efter ja vatt ledig ett tag att de skulle gå bättre. men de e precis likadant fortfarande. å ja har en sån sjuk ångest för att ja inte har börjat plugga än å tentorna är snart å ja e så sjukt förbannad på mig själv att ja inte bara kan ta mig i kragen å ta tag i de. men de går lixom inte. hur lätt är det att sitta å läsa en skit tjock bok om hur kroppen fungerar när ditt huvud håller på att sprängas? inte jätte kan ja meddela. usch va ja hatar mig själv för att ja ens började där uppe...fast samtidigt så stämmer inte de helt. för ja har haft sjukt kul å ja har träffat underbara människor som ja hoppas kommer kunna hålla kontakten med. å hade ja inte flyttat upp dit så hade ja antagligen inte blivit tillsammans me min underbara sambo. menmen nog tjatat om skolan, tror ja ska skita i att göra ngt vettigt idag å bara typ ligga ute i solen. vet att ja gör min mamma besviken då, men ja orkar verkligen inte. helst av allt hade ja velat gräva ner mig å inte vakna förrän om ett halvår...men de går väl inte.... =(
fattar inte hur allting kan ha blivit såhär fel....va e de för fel på mig???

jaja, får väl leva med att ja ser ned på mig själv å tycker att ja e urkass....solen va de!
ha de

puss

lista...

Så fort du läser detta så har du blivit utmanad!

Regler:
du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. är du singel? nope
2. är du lycklig? japp
3. är du uttråkad? lite, men de ska ja snart ändra på!
4. är du ledsen? naj
5. är du italienare? inte de iheller
6. är du cooling? alltid ;)
7. är du från irland? nej
8. är dina föräldrar fortfarande gifta? nej

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? absolut!
2. har du någon gång blivit sårad? jupp
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? flera ggr!!
4. har du gillat en kille/tjej utan att berätta det? har inte alla de???
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? absolut!! :D
6. har du haft en hemlig beundrare? thihi japp! fast en kompis skvallrade :P
7. vill du gifta dig när du blir stor? ja!

TIO TVÅ ALTERNATIV
1. hår eller ögon? beror på...
2. katter eller hundar? har både och...
3. tv eller internet? hmm........svårt........får nog bli tv
4. coca-cola eller pepsi? COLA helt klart! pepsi är vidrigt!
5. utekväll eller romantisk hemmakväll? beror på
6. pengar eller lycka? lycka
7. dag eller natt? natt
8. msn eller mobil? mobil!
9. några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? spelar ingen roll hur många vänner man har, bara de är riktiga vänner som finns där för en!

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? tror inte jag har försökt smita hemifrån ngn gång...
2. brutit ett ben? nope!
3. gjort nåt du ångrar? vem har inte de?
4. hoppat bungee jump? never
5. ljugit för någon du tycker om? mm...
6. ätit en hel tårta? haha nej, men skulle inte va helt omöjligt :P
7. gjort bort dig offentligt? japp
8. viljat bli tillsammans med ditt ex igen? mm, när jag gick i mellanstadiet :P
9. gråtit när ett husdjur dog? ja
10. velat försvinna? de har väl hänt

TIO SENASTE
1. telefonsamtalet du gjorde? kommer inte ihåg, men de va säkert till mamma
2. telefonsamtalet du fick? de va från min älskling =)
3. personen du var med? min älskling =)
4. roligaste grejen som hänt? vet inte
5. personen du smsade? min älskling
6. du kommenterade? de va en av ramis bilder på mobilbloggen tror ja
7. du tillbringade natten med? min älskling =)
8. du kramade? min älskling
9. sång du sjöng? hmm...."blomman" tror ja de va
10. du åt? en leverpastejmacka med gurka på


(tack frida för denna listan!!)


dagbok vs blogg

jag har ända sedan ja va liten skrivit dagbok. de har varit ett sätt för mig att få ut allt vad ja känner å tänker på. men är det inte det som man idag kan ha en blogg till? att kunna skriva precis vad man själv känner för just i den stunden då du sätter dig framför datan å skriver? jo, egentligen är det väl så. men någonstans inom mig känner jag inte att ja kan de. de finns saker som jag inte har lust att dela med mig med alla människor i hela världen. nu e de visserligen inte så att alla människor i hela världen läser min blogg, men de antalet som gör de räcker lixom. det är där dagboken kommer in i bilden igen! allt de som jag inte vill skriva om här på min blogg hamnar i min dagbok =) min fin fina dagbok som är rosa med hundvalpar på på framsidan! vet att de låter jätte barnsligt, men jag fick den när jag var liten å ja har inte hunnit fylla alla sidorna än. den dagboken har lixom följt mitt liv från det att jag var liten ända fram tills idag, å förhoppningsvis kommer den leva ett tag till. det jag egentligen vill kommer till i detta inlägget är att jag saknar min dagbok....jag lämnade kvar den i sthlm nu när jag åkte ner för sommaren, för jag tänkte att den kommer ja nog inte behöva. men ack så fel jag hade! hade behövt den nu, känner att jag behöver tömma av lite tankar å känslor...men antar att de får vänta tills i augusti då ja kommer upp till sthlm igen. å sen kan jag meddela att den deffinitivt följer med hem!!!

de va väl i stor sätt allt jag hade tänkt skriva för kvällen, e sjukt trött å ja ska upp å jobba imorgon.....så nattinatti!

nu höllt ja ju nästan på att glömma berätta att jag har fått jätte fina blommor av min älskling idag!! =)
visst va dom fina!!! tack älskling! *älskar dig!*

nu säger jag nattinatti igen me en bild på isak! puss


kiviksmarknad

idag bär det av till kivik för att gå på kiviksmarknad! ska bli sjukt kul =) detta är ngt som vi alltid gör varje sommar med våra bästa kompisar från varberg. vi kan gå där nääästan hur länge som helst. det som står på dagens lista att äta är langos, sillamacka å självklart körsbär!! på dagens lista att inhandla står det bl.a. ett rött halsband till mamma å ngn visp som anita i affären tipsat mamma om. vi hade även behövt inhandla ett nytt teflongaller som man lägger över grillen så att typ fisk å grönsaker inte fastnar i gallret när man grillar. de e skit bra!! menmen vi får se vad vi hittar. brukar bli några servettar å sånt oxå när man ändå e där :p (kommer bli fattig...) jaja men nu ska vi köra till systra min för att äta frukost! glömde ju säga att Ola å Linn e nere från sthlm så även dom följer me till kivik idag =) ha de super bra!

pusspuss


en liten bild från kiviksmarknad =)   (inte årets!)

jobb...

nu ska man snart sticka till jobb igen, ska väl egentligen inte klaga så mkt iom att fom imorgon så e ja ledig!! iaf fram till måndag... men just ida e de jobbigt att köra iväg, för dels e vädret skit. eller de e sådär halv dåligt, sol ibland men ändå mest moln + att värmen som varit här nu några dagar har försvunnit =( sen så ligger mina pojkar å sover så gott, å ja vill lixom inge hellre än att bara få krypa tebax bredvid dem å sova en stund till. men de får man ju inte. nä jobbet kallar! har endel saker som ja ska lösa på jobb innan ja ska va ledig så måste lixom ner ida + att mamma inte kan jobba själv. vaffö ja ska va ledig nu några dagar är för att en kompis från sthlm kommer ner. ska visa honom hur man festar loss här nere!! :P så på fredag blir de fest!! sen imorgon bitti så kommer korven hit. ska passa henne pga att familjen
de Leeuw/Zoné är på kreta å har de bra.....är inte aaaaaaaaaaaaaaaaaalls avis.....jaja de blir väl min tur snart, om några år när man har pengar....för pengar är en brist vara för tillfället. skulle förövrigt till tivoli idag me några kompisar men de blir nog inte så. ska ju JOBBA!!!...........jaja nog klagat om att ja ska jobba, för nu måste ja köra. skulle cyklat idag, men ja pallar faktiskt inte. de får bli en annan dag.

"ha en bla da!"

puss

RSS 2.0