sjuk

ja då va man förkyld igen dådå. kan knappt svälja nu så borde kanske gå t apoteket o köpa "riktiga" halstabletter eller så skulle man kanske gå t farbror doktorn o bli av me denna förkylningen som har funnits i min kropp de senaste halvåret...menmen har varken tid eller lust eller pengar till de så de får nog va. de går över me tiden :P

ida har ja vatt ute en lååång runda me Zixten =) de va super skönt o stackars lilla Zigge va helt slut när vi kom hem, han kröp upp i sängen o sov som en stock! har även vatt en tur utom systern min, hon e oxå hemma o e sjuk. vi kröp ner i soffan me täcke över oss o tittade på Kill Bill. tyckte den va sådär (första gången ja såg den) men nu måste ja ju bara se tvåan oxå, så¨får se om de blir ikväll eller en annan dag.

imorgon ska ja t stan o shoppa lite tror ja. de va egentligen meningen att ja skulle göra de ida, men ja bidde oxå lite trött efter att ha vatt ute o gått. e väl förkylningen som tar bort orken...känns lite tråkigt, för ja har sån fruktansvärd lust till att ut o springa i den härliga solen! men får väl göra de sen när ja e frisk igen. (när nu de blir...*muttrar*). 

nä nu ska ja sluta skriva för ida, hörs mer en annan dag!

puss =)

jaja va ska man göra...

då va de dags för hemåkning imorgon...vill inte alls åka upp. fast saknar ju alla där uppe o skolan, men ja vet att när ja kommer upp så kommer ja sakna alla här nere istället. så vad är bäst egentligen? har inget svar på den frågan o kommer nog aldrig kunna svara på den heller. gäller väl att göra de bästa utav situationen o hålla humöret uppe även om de e lite segt ibland. borde nog krypa ner i sängen nu, fast vill inte att de ska bli imorgon så tror ja försöker komma på så många saker som möjligt att göra för att "förlänga" tiden här hemma... usch va ja kommer sakna alla, ska visserligen kommer ner på fredag igen men de känns som evigheter tills dess =(

jaja får väl ta mig i kragen nu o gå o borsta tänderna o sen gå o lägga mig. 

nattinatti!

puss

DATOR!!!

nu har ja äntligen fått en dator, vilket betyder att detta inlägget är ett av många inlägg som kommer skrivas på denna datorn =) känns helt sjukt att sitta här med en dator i knäet som är min... känns som ännu en dröm som har gått i uppfyllelse! men tyvärr kommer detta inlägget inte att bli så långt som förhoppningsvis många av de kommande inläggen kommer bli, för nu måste ja gå o köpa en 30-årspresent till min systers sambo.

ha de så bra!

puss o kraam



p.s. tack för den super fina datorn!!! *pussar*

himma

då va man äntligen hemma i malmööö =) såå skönt att komma hem, fast bidde liiite besviken på att snön va borta... menmen då kan man få använda sina vårskor istället! känns som ja inte kommer ha ngn ledig tid alls denna veckan då ja e hemma...ska träffa malmöflickstöserna, familjen, plugga o massa massa mer. men e ju bara roliga saker (om man inte räknar me plugga då...) så de ska nog gå bra! men nu ska ja gå o va lite social. 

ha de bra!

puss o kraam

detta e va hela påsken handlar om, chokladägg! :P


de rosa e mina!!


dessa funkar oxå! alla funkar egentligen, bara där inte e ngn marsipan i så :P

påsk

imorgon ska ja åka heeeeeem =) längtar som sören!! ska bli så skönt att få komma hem o ha de mysigt! har egentligen en tenta imorgon, men tror ja har haft liiite för mkt att göra under de sanaste månaderna så ja har typ brutit ihop nu. så de blir ingen tenta imorgon, ska göra omtentan sen istället. men ja önskar lycka till till alla de andra som ska göra tentan imorgon! *håller tummarna* =)

nu ska ja hem o käka o packa ner de sista inför hemresan imorgon!!!
iiii ja längtar som bara den nu alltså!!! hihi

puss på er!

melodifestivalen

ida e de melodifestivalen hemma hos anna! ska bli super mysigt, ska laga mat o äta massa godis o chips o dricka massa cola =) alltså en toppen kväll :P

de va allt för ida, kommer mer en annan dag!

puss på er!


p.s. bara 4 dagar tills ja e hemma!!! *längtar*

dans!

då var vår dans avklarad nu dådå. känns skönt fast ändå tomt...man har liksom jobbat så mkt me den nu på sista tiden så va ska man nu göra liksom? har visserligen en tenta på onsdag nästa vecka som ja behöver plugga till, så kommer väl bli de. men dansen gick bra iaf! fick super snälla omdömmen så de va skönt! kommer lite bilder här nedan på hur vår outfit såg ut =) hihi!


visst e vi fiiina :D


ha de bra,

puss!

elevdag i skolan

idag ska ja o min grupp hålla i en gymnastiklektion för en årskurs femma. ska bli super kul, har spiderman tema på vår bana. hoppas de bara inte tycker de e för töntigt.... :S men vi får göra vårt bästa o spela med så mkt som möjligt! va ett tag sedan ja hade egen lektion med barn nu, men de kommer gå bra! 

ikväll e de pub som gäller, ska fira min födelsedag som f**********n =)
de blir både tequila, lakrits-shot o cider! tur att man ska va ledig imorgon..... :P

nu måste ja kila iväg, ska hinna äta lunch innan vår lektion börjar.

puss!

gammal

sista dagen som tonåring ida, känns lite tungt samtidigt som de känns sjukt bra :P blir systemet imorgon!!! har precis vatt hemma hos mamma o blivit firad i förväg, kommer ju vara uppe i sthlm imorgon. ska ta nattbussen upp ida, tar ca 8h att åka upp, seeeeeeeeeeegt. men för ca 300kr e de ganska ok. kom ju på imorse att ja inte köpt biljett, o då får man ju ta va där e. fick förresten ett jätte fint halsband, me armband till, av mamma o syster! tyckte jätte mkt om de! men nu ska h'är tittas på film o mysas innan ja ska åka t bussen...

ha de bra,

puss på er!

hemma =)

då var man hemma igen, såå skönt! har vatt sjukt trött hela dan ida, somnade tom på föreläsningen som vi hade innan ida. fast de gjorde inte så mkt för det va bara en frågestund inför tentan. klarade för övringt min examination i gymnastik ida, visserligen me ett stort blåmärke nu i efterhand på höger knä. men de va de värt =) nu är det bara två tentor kvar sen är det påsk!!! vilket betyder malmö o massa mys igen =) *längtar redan* men för att nu inte hoppa ett för stort steg frammåt så e där ju ngn som får gå o handla på systemet på måndag =) thihi TEQUILA here I come! passar super oxå att det är pub i skolan på tisdag med kareoke först. ska bli skit kul! sen blir de efter fest o massa sånt för man e ju ledig på onsdag i nästa vecka! (har inte tvätt tid förrän kl ett så tror ja hinner vakna tills dess :P ) men nu va de nog allt för ikväll, ska ta o titta på tv o gosa me zigge en stund innan ja somnar. fast vet inte om det är lönt att somna för ska vara taxi i natt så kommer bli väckt igen sen, menmen vi får se hur de blir.

ha en fortsatt trevlig kväll =)

pussar

skönt

idag hade jag en underbar morgon! ja vaknade typ tio min innan klockan ringde o bara öppnade ögonen o var pigg =) super skönt! sen va de upp o hoppa o så åt ja frukost o sen kunde jag i lugn o ro klä på mig o packa ner allt jag skulle ha me mig (ska sova hos en klasskompis inatt). var klar typ 20min innan de va dax att gå till bussen, så då gosade jag lite med floppan o sen gick jag i god tid till bussen i de fina vädret! sååå skönt!

nu har jag slutat skolan för dagen, ska rita en redskapsbana på datorn o sen bär det av hem till anna för en tjejkväll =)

puss på er!


p.s. somnade kl tolv igår, nog därför jag var så utvilad idag :P hihi

trött

igår kväll somnade jag kl tio. det har ja nog inte gjort på typ 100år....men skönt va de! men dock hjälpte inte mer sömn för att få mig pigg på mogronen, det var tvärtom. höll på att försova mig. skulle upp kl6 för att ta bussen som gick 07.05. men lilla jag stängde av väckarklockan och sov till 06.40 sen fick jag stressa som f*....hann inte äta frukost och hann inte med den bussen som jag skulle åka med. men hann med den som gick efter och jag hann i tid till skolan. men att ha en sån skit morgon förstör hela dagen, är inte alls på humör nu =( vill bara hem o krypa ner i sängen igen...blir inte att gå o lägga sig kl tio ngn mer gång för min del!!

hoppas ni har haft en bättre morgon än va ja haft!

puss


bio tips


Jumper

David Rice upptäcker en dag att han kan teleportera sig till vilken tid och plats som helst. han lär sig sakteliga hantera sin unika förmåga och hur han bäst använder den till sin egen fördel. David inser dock snart att han inte är unik, att det finns fler med denna förmåga, sk. Jumpers och att det finns de som gör allt för att utplåna dem.

RSS 2.0