kan de aldrig försvinna?

nu pratar ja om två saker....den ena saken e min envisa förkylning som ja har dragit på sedan innan jul typ. denna gången när ja gick till läkaren så sa han bara att kroppen kunde få läka ut de själv å att ja skulle komma tebax om ja fick feber eller om halsen ble värre. vet inte om den har blivit de nu egentligen. har iaf fått en fruktansvärd hosta nu ikväll å lock för höger öra (som vanligt när ja e förkyld...). men de e inte jätte kul att gå me iom att min hörsel försämmras ännu mer pga locket. har lixom redan dålig hörsel sedan innan. VA? e inte jätte roligt att behöva säga hela tiden =(

den andra saken e lite mer invecklad. tänker inte ens gå in på de i detalj vad de handlar om. men ja kan säga så mkt som att de e ngt som har satt sig fast inom mig pga en person å de kommer nog alltid att sitta där tyvärr. de påverkar mig dagligen å de e ja hemskt lessen för. men finns inte så mkt att göra mer än hoppas på de bästa å att ja slipper uppleva samma sak som en väldigt nära annhörig till mig fick uppleva.

vad har annars hänt i helgen då?
jo, i fredags va de sista Hellnight på adelgatan (vilken ja tyvärr inte kunde närvara på pga min förkylning....) men förfesten var som vanligt hemma hos oss. så där fick man ju lite socialisering =) min pojke fick sig även en stämpel på baken som han aldrig kommer att kunna tvätta bort, men de e rätt fin så de gör inte så mkt. hoppas han e så nöjd/stolt innerst inne som han verkar vara för den.

lördagsförmiddagen spenderades i affären, jobbandes me en fruktansvärd huvudvärk... å efter stängning bar det iväg till cph för att fira Minis 23års dag. ble en lyckad fest =)

söndagen gick åt till att städa efter festen å åka hem å lassa av grejor hos svärmor å svärfar å sen hem. väl hemma slocknade både ja å pojken. tror de behövdes...

detta va då helgen i mkt korta drag. idag har ja jobbat, även idag me en fruktansvärd huvudvärk å en lätt heshet som nu (som ja skrev tidigare) har gått över till en hemsk hosta.

imorgon är ja ledig =) ska bli sååå skönt! va först meningen att vi skulle åka t cph me hela familjen för att gå på tivoli, men några missförståenden å så gör nog att de bara blir middag med min kära mamma. e visserligen inte så bara utan ganska så trevligt =)

nä nu ska ja ta å sova tror ja, blir nog inge läsande e för trött för de idag. men nattinatti!

puss


ja o älsklingen


svägerska (erica) o svåger (mini)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0