irriterad men ändå lättad

ida har jav varit o är väl fortfarande sjukt irriterad på mig själv. varför kan ja inte bara ta mig i kragen o göra de ja ska göra för? vad är det för fel på mig? har alltid haft diciplinen att sätta mig o göra de ja ska göra, men den finns inte längre. den e som bortblåst. kommer hela tiden på massa andra saker att göra som egentligen inte behöver vara så roliga (diska, dammsuga m.m.) men ja gör lixom hellre de än o göra de ja verkligen ska göra. därav irritationen ida.

ida har ja även bestämt mig för hur ja ska göra efter sommaren, vilket känns otroligt skönt. de e som om en stor sten som bara har försvunnit. nu återstår det bara att skrida till verket. men de kommer! men som sagt, de e grymmt skönt att veta hur ja vill ha de!

imorgon (ida) börjar ja kl 08.00 med simning. e väl egentligen helt ok, tycker ju om simning o iom att ja redan e utbildad i de så kommer ja nog ha de ganska så lätt. *hoppas* sen fortsätter dagen med målspel o avslutas i aulan med en föreläsning om friluftslivets grunder o orientering tror ja de va. slutar 16.45......men dagen slutar inte där inte även om de hade vatt skönt. nä dagen fortsätter med att skriva klart ett arbete som skall in på tisdag (mappen som vi ska lämna in arbetet i har visserligen blibivt avaktiverad, så får ta ett snack me "favvis fredrik" imorgon) men de kommer säkert gå bra.

på tisdag kommer ja inte alls ihåg va vi ska göra, men antar att de e simning o målspel som gäller då oxå o sen på onsdag e de ett seminare o efter de så ska ja få åka hem!! *längtar* ska bli så skönt att få komma hem o träffa sina älsklingar!!

men nu måste ja nog sova, väckarklockan e inställd på 06.00 *muttrar*

sov så gott!

puss

p.s. blir ännu mer irriterad på mig själv när ja kan sitta här o skriva egentligen hur mkt som helst men de där himmla arbetet kan ja för sören inte skriva...............................

DAMmiddag!

de bidde ingen efter bild, men här kommer en undertiden bild istället :P

image17
(usch va mitt hår ser ut!! måste bara klippa mig snart!)

nu ska ja sova!

*gonattpuss*

DAMmiddag!

då var det dags för DAMmiddag ikväll! ska bli super kul agtt se va killarna ska hitta på! :P

image16
före DAMmiddags bild! (ska försöka komma ihåg att ta en efter bild oxå o lägga in sen!)

ha de super!

*pussar*

insparken i höstas!

image11
klassen! ( hela klassen e dock inte me på denna bilden =( )

image12
delar av jurryn får massage för att vi ska få fler poäng!!!

image13
alltid lika kul...

image14
något suddig bild (hur mkt har fotografen druckigt egentligen? :P) men här hejas de för fulla muggar!!!

image15
här va då lilla ja... å de får nog avsluta denna fina minnsresa =)

varför ska livet va så svårt?

min magkänsla säger åt mig att skippa en sak å satsa på ngt helt annat, men om ja skippar den saken så vet ja med mig att ja kommer bli sjukt besviken på migsjälv.....kommer ja kunna leva me de eller kommer ja gå å störa mig på de i hela mitt liv? detta är såklart en sådan fråga som man inte har svaret på....orkar inte fler sådana frågor!!! varför kan inte ngn säga till en hur man ska göra? varför ska de vara så svårt för? sen kan man ju vidare fundera på hur mina val kommer påverka mitt liv i övrigt....men jaja borde inte skriva mer nu för de kommer bara bli ännu mer inveckalt än va de redan e...

så nu ska ja ta o planera mina lektioner som ja ska ha imorgon, å sen e de dags att krypa ner i sängen.

*gonattpuss*

lite smått o gott

dagen imorgon e ganska soft. har en lektion som min handledare håller i som vi bara ska hjälpa till på o sen ska vi bara va rastvakt en stund o sen slutar vi för dan! fast ska visserligen inom min egen skola innan ja får åka hem. ska köpa biljetter till dam-middagen som e på lördag! =) ska bli såå kul att få se va killarna har hittat på! 

räknade även ut ida att det är 44 dagar kvar tills ja får åka hem på sommarlov. minst 10 dagar av dessa kommer ja vara hemma i malmö, 5 dagar av dessa kommer ja va ute o paddla me klassen o 18 dagar av dessa e ja ledig eller har helg. vilket betyder i slutändan att ja bara har 26 skoldagar kvar!!! (å egentligen bara 21 "riktiga" skoldagar kvar :D) även om de låter väldigt lite såhär när man delar upp de...så känns de som evigheter tills ja får komma hem...

då va de dags att krypa ner i sängen igen, fast helt ensam ida =( jobbigt... har märkt att ja inte sover lika bra själv längre. vaknar hela tiden o vänder o vrider på mig. inte alls bra, men finns inte så mkt att göra åt saken... kan ju inte hoppa över att sova o lite sömn e alltid bättre än ingen alls.

jaja sov så gott!

pussar

äntligen!

nu e de äntligen fredag imorgon vilket betyder att ja ska få åka hem imorgon!!! *weeee* =) längtar som bara den! fast samtidigt som ja vill åka ner så e ja lite kluven, för när ja väl e nere så kommer ja inte vilja åka upp igen...men de måste ja....men hatar att lämna alla där hemma hela tiden. vill bara stanna hos dem....fast ska visserligen bara hålla ut i några veckor till sedan e de sommar lov!!! i tre månader =) menmen nu ska vi ta en sak i taget, denna helgen först å sen kommer de ännu fler helger som ja kommer åka hem på innan de blir sommar. nu ska ja fortsätta titta på tv å sen blir det att krypa i sängen tidigt ida, ska ha gympa lektion me ettorna imorgon å de har vääääldigt mkt energi...

ha de så bra!

puss på er =)

två veckor kvar

då var det bara två veckor kvar av praktiken nu dådå, ska ha idrott me tvåorna imorgon o en timme med förskoleklassen. ska bli kul, förskoleklasserna e super härliga! de har alltid tempot uppe =) på tisdag blir det treor o lite arbetslagsmöten, onsdag ska vi ha utedag med treorna, torsdag ska vi ha treor o tvåor o på fredag blir det ettor o treor. blir många lektioner me treorna denna veckan. ettornas lektioner håller jag i o förra veckan gick bra även om de va en aaaaaaaaaaaaaaaning pratiga....men förhoppningsvis kommer de väl prata lite mindre denna veckan (de fick sig en tillsägning efter förra lektionen....).

på fredag ska ja äntligen få åka hem igen! ska bli sååå skönt att få komma hem, längtar nått så otroligt mkt!

men nu är det dags att krypa ner i sängen, gäller att vara utvilad när man kommer till skolan imorgon.

sov gott

puss


en av mina älsklingar =)

image10
saknar dig gumman, hoppas du har de bra hemma hos mormor blir de ju :P

sthlm imorse



extra kul att vakna till detta när man skall ut i skogen med alla ettorna och ha en utedag där vi ska (skulle) titta på vårtecken...men det gick bra iaf =) kollade på kottar, gjorde kott-barrometrar, kollade hur ett stormkök fungerar och lekte lekar! barnen var nöjda och vi vuxna med!

kramisar


praktik

e ute på praktik denna o två veckor till. de e super kul verkligen! att få jobba me barnen o se hur de lyssnar o anstränger sig för att verkligen klara av olika saker e helt underbart =) fast idag slog det mig att ja nog, om ja nu vill jobba som idrottslärare i framtiden...., ska jobba me de små barnen. förskoleklasserna e helt underbara, ettorna har ja inte träffat än men kommer göra de imorgon, tvåorna börjar bli lite förstora i min smak :P men de är super härliga de oxå o treorna där börjar nog min gräns komma....tror egentligen att ja kanske hade passat bärst på dagis :p man får så mkt ut av de mindre barnen, de säger precis va de tänker och tycker rakt ut o man ser deras framsteg såå tydligt. viss kan man göra de me de äldre barnen oxå, men de säger inte så mkt o om de nu skulle säga ngt så är det ofta "måste vi göra de?" eller "nä, men de har vi ju redan gjort" o massa massa sånt. känns som ja e väldigt taskig nu o drar alla barn över en o samma kam....men det är ju tyvärr så att de e de som klagar som hörs oftast. för de e oftast de som klagar som är de högljudda i klasserna.

men för att byta lite o inte bara prata om barn så tänkte ja komma in på min utbildning igen....(e ett himmla tjat om den just nu....men iaf :P) på den skolan ja e på nu är där en lärare som har lite gymnastik då o då, han e på fritids ibland o han hoppar in i klassrummen ibland. har ingen aning vilken utbildning han har man han är inte utbildad gympalärare o han jobbar me de iaf. kanske skulle va ngt för mig :P äh ja vet inte....de bara slog mig att jag har ändå bra utbildning i pedagogik o gymnastik o idrott överhuvudtaget....vaffö inte kanske gå o se om där finns något ställe som kanske skulle kunna tänka sig att ha mig där o hjälpa dem.

menmen nog om de nu. ska gå o plocka fram allt som ja ska ha med mig nu o lite varma kläder o så. sen ska ja gå o lägga mig o hålla tummarna för att de blir fint väder imorgon! =)

sov så gott!

*gonattpuss*

sthlm igen

tänkte skriva värsta inlägget nu men de går inte. de står stilla. vet inte hur jag ska få ut det ja vill ha sagt så att andra människor förstår...

egentligen så känns det som om jag har bestämmt mig för hur jag vill göra, kände de väl egentligen direkt när jag satte mig på planet upp till sthlm ida. hela min kropp bara skrek: "NEEEJ! va sjutton håller du på me, stig genast av planet å åk hem me daj": men för att göra det jag vill måste jag vara här uppe och verkligen bestämma mig för att de jag vill göra är rätt. sen är det väl egentligen så att jag borde härda ut till denna terminen är slut iaf, men jag vet inte. vet inte om jag klarar de...varför skall livet vara så jobbigt för?

nu ska ja försöka sova, hur nu de ska gå menmen....natti!

puss


myskväll me syster =)

ikväll har ja o min älskade syter vatt ute o ätit burgare o sen gått på bio. va super länge sedan hon o ja gjorde ngt tillsammans bara hon o ja. å gud va kul vi har! kommer sakna dig nått så otroligt mkt när ja åker upp igen. fattar inte hur ja ska klara de. gäller väl att komma in i all stress igen så att ja inte känner av längtan efter alla här hemma. dränka mig i plugg o träning som vanligt, så ska väl allting flyta på utan att man behöver känna efter hur man verkligen mår o hur man egentligen känner. men vill ja he ett sådant liv? va de inte därför som ja flyttade härifrån för att slippa all stress o all träning? egentligen va de väl därför, men e svårt att ta sig ur den rytmen när man har haft den i över tio år...
men man kanske skulle ta o stanna upp ett tag o tänka lite på hur man verkligen vill ha de. hur vill ja att mitt liv ska se ut? fast hur ska ja som tjugoåring veta hur ja vill att mitt liv ska se ut? ja har ju ingen aning om va som kommer ske om fem eller tio år. dagens samhälle är ju uppbyggt på ett lite annorluna sätt än hur de va förr. ja behöver inte jobba me samma jobb tills ja dör, ja kan plugga vidare, gå på kurser o visst är det så att allt ja gör nu som ung har ja nytta av när ja e gammal. men ska man tänka så om allting man gör? "ja men detta kan ja ju ha nytta av senare" istället för att tänka på va man verkligen vill göra nu. visst, efter gymnasiet kände ja att plugga direkt efter va helt självklart, men när man kommer från gymnasiet o ska ut i världen så har man ju oftast inte gjort ngt annat i sitt liv än o plugga. o den säkraste vägen att välja då är självklart att fortsätta plugga, för de vet du hur man gör, du vet hur de går till. men nu efter att ha pluggat i ca ett halv år börjar ja tvivla. e ju inte ensam om att göra de, de vet ja. men jag....vaffö jag? just nu gör ja det som jag har drömt om i hela mitt liv. plugga på GIH, läsa till idrottslärare o bo i sthlm. hela min dröm har gått i uppfyllelse o ja e inte nöjd. det är ngt som inte känns bra. men varför? VARFÖR? jag har fått allt ja någonsin drömt om o ja vill inte mer. hur kommer detta sig? vad är det för fel på mig? ja vet att de inte är ngt fel på mig o att de ibland bara kan bli såhär, men just nu känns de som om de är ngt fel på mig o ja hatar de. de hjälper ju inte heller när alla i min omgivning är så himla stolta o överlyckliga för att ja pluggar. varför e de så svårt att säga nej, ja vill inte mer nu? det är så enkelt att göra alla till lags, men när det kommer till en själv så går det inte längre. just nu vet ja inte alls hur ja ska göra. vill inte göra ngn besviken eller ledsen, men hur ja än gör, vilka val ja än kommer göra så kommer ngn eller ngt hamna i kläm o de gör ont i mig att de e så. nu undrar ni säkert hur allt kommer skita sig hur ja än gör, för man kan ju alltid gå tillbaka till det som har varit. men gör ja de så är det jag själv som kommer hamna i kläm. men vad är bäst? göra en massa människor besvikna eller klämma in en själv i en låda? ja vet va ja hade valt för ett tag sedan....men det är där det stora problemet ligger o de e de ja vill förhindra, men vet bara inte hur.  

men nu är det dags att sova, kommer änså inte komma längre i mina funderingar ikväll.

sov så gott!

puss

halsfluss va de visst...

orkade inte till slut, gick till doktorn igår iaf för att kolla va de verkligen va som va fel me mig. å de visade sig vara halsfluss. så nu käkar man penicilin o hostmedicin på löpande band typ. jobbigt!! fast ändå skönt att ha fått medicin, kanske blir helt av me min förkylning nu som ja har haft sedan innan jul typ. för övrigt e de väl bra me mig, mkt som rör sig i huvudet bara men så e de väl alltid. ska nog ta o vila lite till nu, sov visserligen hela förmiddagen men ändå. doktorn sa ju till mig att sova mkt o dricka mkt vatten så då får man ju lyda honom!

ha de super!

puss

RSS 2.0