en bra låt till =)

"You've Got A Friend"
Lyrics and Music: Carole King


When youre down and troubled
And you need a helping hand
And nothing, whoa nothing is going right.
Close your eyes and think of me
And soon I will be there
To brighten up even your darkest nights.

You just call out my name,
And you know whereever I am
Ill come running, oh yeah baby
To see you again.
Winter, spring, summer, or fall,
All you have to do is call
And Ill be there, yeah, yeah, yeah.
Youve got a friend.

If the sky above you
Should turn dark and full of clouds
And that old north wind should begin to blow
Keep your head together and call my name out loud
And soon I will be knocking upon your door.
You just call out my name and you know where ever I am
Ill come running to see you again.
Winter, spring, summer or fall
All you got to do is call
And Ill be there, yeah, yeah, yeah.

Hey, aint it good to know that youve got a friend?
People can be so cold.
Theyll hurt you and desert you.
Well theyll take your soul if you let them.
Oh yeah, but dont you let them.

You just call out my name and you know wherever I am
Ill come running to see you again.
Oh babe, dont you know that,
Winter spring summer or fall,
Hey now, all youve got to do is call.
Lord, Ill be there, yes I will.
Youve got a friend.
Youve got a friend.
Aint it good to know youve got a friend.
Aint it good to know youve got a friend.
Youve got a friend.

:)


BRITNEY SPEARS

"I'm Not A Girl, Not Yet A Woman"

I used to think
I had the answers to everything,
But now I know
Life doesn't always go my way, yeah...
Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize...

[Chorus:]
I'm not a girl,
Not yet a woman.
All I need is time,
A moment that is mine,
While I'm in between.

[Verse 2]
I'm not a girl,
There is no need to protect me.
It's time that I
Learn to face up to this on my own.
I've seen so much more than you know now,
So don't tell me to shut my eyes.

[Chorus]

I'm not a girl,
But if you look at me closely,
You will see it my eyes.
This girl will always find
Her way.

I'm not a girl
(I'm not a girl don't tell me what to believe).
Not Yet a woman
(I'm just trying to find the woman in me, yeah).
All I need is time (All I need),
A moment that is mine (That is mine),
While I'm in between.

I'm not a girl
Not yet a woman
All I need is time (All I need),
A moment that is mine,
While I'm in between.

I'm not a girl,
Not yet a woman.

go kväll bloggen =)

hej, klockan är mkt och jag är super pigg...borde egentligen sova så jag blir av me min hemska förkylning...men de går inte. tänkte att om ja sätter mig här och skriver lite så kanske ögonen blir trötta och jag somnar, så nu kommer jag bara skriva på om precis vad som helst :P

min dag i skolan, började kl åtta vilket betyde att jag steg upp kl 06.00 och tog bussen till skolan vid 7. på första lektionen som va gymnastik satt jag bara och tittade på, inte så bra att vara aktiv när man har feber....andra lektionen som oxå var gymnastik satt jag och halv sov på :$ kommer inte ihåg så mkt av va de gjorde menmen shit happens. bodre väl egentligen vatt hemma ida o legat i sängen men sånn e inte ja. några alvedon o vtten sen e de bara att köra på!! efter dubbeltimme i gymnastiken slutade vi för dagen. men som vanligt är vi några idioter som satt kvar i skolan och "pluggade" :P bidde väl mest skit snack....men det behövs de oxå!! efter allt skit snack o en liten tupplur i soffan bar det av hemmåt för att fortsätta plugga. kan ju meddela att jag slutade plugga för ca tio min sedan....seeeeeeeeeeegt!!! men nu har man ju valt att gå i skolan så då får man ju anstränga sig lite :P

min dag imorgon....skola 12-13.30 sedan ville mor att jag skulle åka ut t henne o vicky o kolla på skor för att sedan följa me dem på teater eller va de nu va. men tror ja ska åka hem efter skolan o sova för att senare möta upp dem inne i stan. måste bli frisk!!! orkar inte vara sjuk längre, de e inte kul alls =( vet bara inte va ja ska ha på mig imorgon när ja ska följa me dem ut....känner mig lixom som en skit i vad ja än tar på mig...*muttrar*....hade helst legat under täcket i sängen o inte gått ut på några dagar. men så blir de inte. de e bara att dra på fin byxor o en skjorta o massa smink så kaaanske man ser ut som en människa. får hoppas de iaf!

nä....man skulle kanske gå o borsta tänderna o stänga av tvn o sen krypa ner i sängen. kan ju alltid räkna får om jag inte kan sova :P thihihi

så sov så gott om ni inte redan gör de =)

massa pussar

Att göra slut - det är bryskt, abrupt och tvärt

Kitty Jutbring Publicerad: 2008-02-22 PunktSE

Göra slut.
Uttrycket i sig berättar ju tydligt vad det rör sig om, inga omskrivningar eller försköningar här inte. Att göra slut på något. Jag har tänkt på hur galet det egentligen är, att det ens fungerar som det gör. Att man bara från en dag till en annan kan näst intill radera någon ur sitt liv. Bara så, med en mening: "Det är slut".

Det krävs inte ens att båda vill. Man har ingen rätt att invända.


Personen man säger det till
är oftast den som fram till det ögonblicket varit den allra, allra viktigaste. När man blir kär och förälskad blir allt annat plötsligt oviktigt. Det enda man kan tänka på och prata om är den man är kär i och när man ska få vara nära igen. Man låser in sig, försvinner in i en bubbla av "Du och jag mot världen". Man får bråttom att öppna sig, få visa vem man är. "Så här tycker jag, så här söt kan jag vara när jag lagar te till dig". Ingenting annat betyder nånting. Men vad händer sen, hur kan det vända så att den man inte kan leva utan, den som är ALLT, plötsligt blir helt totalt oönskad?

I alla andra typer av förhållanden funkar det annorlunda. De får rinna ut i sanden, man börjar prata mindre, höra av sig mer sällan. Visst kan man plötsligt få nog av någon, men oftast ligger någon form av väg till försoning öppen. Men inte när man gör slut. Det är bryskt, abrupt och tvärt. Det är slut helt enkelt, slut på dig och mig.


Dagen efter börjar man tänka:
Vem är jag nu, när jag gör frukost själv, till en person, när jag går på stan och har båda händerna fria? Andra tankar som lätt blir otäcka är när man inser att förra gången vi hånglade, förra gången vi kollade på "Six feet under", förra gången vi blev fulla ihop, förra gången vi ... ja, vad som helst, så visste vi inte att det ävan var den allra sista gången. En läskig känsla av att nästan känna sig lurad infinner sig. När det tagit slut finns det så mycket att klara av: man ska komma vidare med sig själv, med vänner, med jobb.

Man ska springa på varann på gatan, man ska träffas och "tala ut" och få avslut, fixa allt praktiskt, ta bort foton och sms, man ska råka hamna på samma klubb, kanske med nya tjejer och killar i händerna. Och helst ska man klara det. Vad hände då med allt vi hade, allt vi kände för varann när vi låg i sängen och fotade varann mot rosa lakan? Ibland tror jag att det finns där. Som en liten, liten diamant nånstans i hjärtat, full av fina minnen. Väldigt liten men väldigt värdefull.


tenta...

hade tenta i anatomi imorse. kan ha gått precis hur som helst....fast tror de lutar mest åt en omtenta =( men vi får se, man ska inte ropa hej! ska iväg snart o ha lite gymnastik. ska öva på mitt handstående tror ja, bara 20 dagar kvar på mig tills ja ska visa upp de för läraren att ja kan de. det är förresten även 20 dagar kavr tills ja fyller år!!!! 20dagar tills man e gammal nog att handla på systemet själv =) TEQUILA HERE I COME!!! :P thihihi!

längtar hem nu....har inte vatt hemma på 3veckor nu o ska inte åka hem förrän den 7mars. men mor o syster kommer upp nästa vecka (skomässa) så det ska bli kul iaf! men har så många andra där hemma som ja oxå vill träffa....men de får la vänta tills den sjunde antar ja =( kommer ha så sjukt mkt att göra när ja kommer ner nästa gång o gången efter de me för då e de påsk! o då ska syrrans gubbe ha 30års kalas o sen fest helgen efter de! ska bli såå kul!!! fast vet inte hur pengarna ska räcka till att åka hem så många gånger men de löser väl sig på nått sätt =)

nä nu ska ja gå o vara lite social me mina klasskompisar!

puss på er!


anatomi laboration...


hejhej de e ja som e oskar!


var hittar man C4 ngn stans???


å en två tre, å en två tre  -  alltid bra att passa på o träna inför dansen senare i vår =)

RSS 2.0