...

vet egentligen inte varför ja skriver just nu, bara kände för de helt enkelt... vet inte vad ja ska skriva om iheller.... står faktiskt ganska stilla just nu, men de ska väl göra de oxå ibland. skulle kunna skriva om att vi har köpt jätte fina dvdhyllor som skall sättas upp i sovrummet, å sen köpte vi en matta till hallen oxå. bidde bra, tror dock vi får köpa sån antiglid matta (sån som man lägger under mattan så den inte ska röra på sig) å lägga under hela mattan istället för att ha de bara i början o slutet.... vi köpte även en konservburksöppnare, för de hade vi inte härom dagen när vi skulle öppna en burk majs. men se när vi kom hem å kollade i en av lådorna i köket ja va hittar då pojken i lådan?............JO! en konservöppnare!!! typ likadan som den vi redan köpt. men jaja, kan la va bra me två.

i övrigt e de inte så mkt som händer, ja jobbar för fullt å de e som vanligt i affären. men på fredag blir de utgång! *längtar* va ett tag sedan nu man va ute ordentligt! blir förfest här hemma oxå =)

nä, om man skulle ta å gå å lägga sig kanske. pojken ligger redan å läser en bok...han ska visserligen upp tidigare än va ja ska men ja e ganska trött ja me. så ja sov så gott!

puss


älskar dig otroligt mycket,  trots att vi tycker o tänker olika ibland......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0