varför?

varför står det bara stilla ibland?
varför tar orken till att göra något som man älskar bara slut?
varför tar man sig inte i kragen och gör det man ska?
varför?
varför?
varför?

tycker varför är ett jätte bra ord som man skall använda mycket flitigt! man skall ifrågasätta, man skall vara nyfiken på olika saker. men varför gör man inte det man ska göra?

i helgen hade jag planerat att bara vara hemma och plugga. skriva klart alla mina arbeten som jag har att skriva. men tror ni att jag gjorde det? nä, det är väl klart att jag inte gjorde det, mycket roligare att fixa i klädkammaren, prata med kompisar på msn eller att titta på en film.

men nu så sitter jag här, skall lämna in ett arbete imorgon som jag precis har börjat på, på fredag skall två arbeten in varav de ena jag har skrivit halva på, men den andra har jag inte ens börjat läsa det som vi skall grunda hela vårt arbete på. bra planering? nä inte riktigt...

vart har min goda planeringsvilja tagit vägen? varför har den övergett mig nu när jag behöver den som mest? varför?

men har bestämt mig nu för att istället stressa upp mig som jag brukar göra och slänga ihop ett arbete på en timme skall jag ta god tid på mig och göra det bästa jag kan. det är inte hela världen om min lärare inte får mitt arbete på fredag kväll, han kommer ju ändå inte att läsa det förrän på måndag...

så jag hoppas nu att ni önskar mig lycka till med allt detta för jag lär behöva det! nu skall jag gå hem och laga mig en god middag och sen skriva klart arbetet tills imorgon!

massa kramisar!

en favvis låt till =)

But I Do Love You

Artist(Band): LeAnn Rimes


I don't like to be alone at night
And I don't like to hear I'm wrong when I'm right
And I don't like to have the rain on my shoes
But I do love you
But I do love you

I don't like to see the sky painted gray
And I don't like when nothing's going my way
And I don't like to be the one with the blues
But I do love you
But I do love you

Chorus:
Love everything about the way you're loving me
The way you lay your head
Upon my shoulder when you sleep
And I love to kiss you in the rain
I love everything you do, oh I do

I don't like to turn the radio on
Just to find I missed my favorite song
And I don't like to be the last with the news
But I do love you
But I do love you

Chorus

And I don't like to be alone at night
And I don't like to hear I'm wrong when I'm right
And I don't like to have the rain on my shoes
But I do love you
But I do love you
But I do love you
But I do love you

en av alla mina favvis låtar =)

Du vet väl om att du är värdefull
(psalm 791)


Text & Musik: Ingemar Olsson



Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

Det finns alltför många som vill tala om
Att du bör vara si och så
Gud Fader själv, han accepterar dej ändå
Och det kan du lita på

Du vet väl om ...

Du passar in i själva skapelsen
Det finns en uppgift just för dej
Men du är fri att göra vad du vill med den
Säga ja eller nej

Du vet väl om ...

julmarknad

image9

bilden är från taxinge slotts julmarknad, dess värre är bilden liiite suddig:P
men så kan de bli ibland =)

måndag igen dådå...

måndag vecka 47 alltså praktik!! e super kul verkligen, är på en f-9 skola i huddinge o trivs super duper bra! tyvärr mådda ja inte riktigt 100 ida så var lite seg, men de gick bra iaf =) ska hem nu och ta det lugnt så ja mår bättre imorgon. lite pluggande blir de väl antagligen också, man kanske skulle ta sig en simtur me...jaja vi får se vad som händer!

är för övrig bara två veckor kvar nu tills min älskling kommer hem =) längtar såååå himmla mkt efter honom nu.

för att gå lite tillbaka i tiden, rättare sagt till helgen så hade jag en super helg :) fredag 20års fest som va sååå rolig, MKT MKT dans =) o de tycker vi om! lördagen blev lugn, sov länge och åkte sedan hem till Ola o Livv och åt middag o tittade på film. sov över hos dem för att sedan på söndagen gå på julmarknad på taxinge slott! super mysigt, precis vad jag behövde denna helgen!

ha de så bra!

Kraamis

måste bara få klaga lite till...

denna himmla kliande känsla gör mig tokig!!! inte nog med att de kliar så rinner det hela j* tiden...ursäkta mitt språk men kan bara inte hjälpa de. att ha öroninflamation är ingenting för mig, har haft det typ över tusen gånger. är ett så kallat "öronbarn", men att få det i ögonen e f* inte kul asså. alla tittar så konstigt på en, folk säger till en att "klia nu inte de blir bara värre då". tror ni inte att ja vet det redan?....jag vet att ni bara säger allt detta för att vara snälla och så, men vad hjälper de mitt stckars öga? ingenting! och som att de inte skulle vara nog så vräker snön ner utanför, jag älskar verkligen snö! men när snöflingorna viner in i mitt inflamerade öga så börjar de bara rinna ännu mer...det var sören vad jag var negativ idag. ber om ursäkt och vill verkligen inte såra någon med all min negativitet. men jag är bara tvungen att få ut den på nått sätt. men får väl sluta nu så att jag hinner gå inom apoteket innan de stänger för dagen.

förlåt igen!

kramis =)

mitt öga just nu...

image8

usch!

jag har fått ögoninflamation...höger öga e knallrött och rinner hela tiden. hur jobbigt kan det vara? imorse när jag steg upp kunde jag inte öppna ögat, det var ihop limmat av massa gegga...ska gå till apoteket ssenare och köpa ögontvätt. hoppas på att det går över snart. ögat blir ju inte bättre heller av att det rinner en tår lite då och då ur det... saknar min älskling... men de e inte många dagra kvar nu, får hoppas på att de bara flyger iväg!!!

hoppas att alla andra där ute mår bra och är glada!

kramisar

fina bilen =)

image7
här är den fina bilen som jag åkte med ner från sthlm! visst är den fin =)

MALMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

hej allihopa! nu var man himma igen :)
precis kommit hem från en mysig ute runda med syrran o massa kompisar på Fagans.
imorgon blir det att jobba hela dagen (9.30-16.00) o sedan hem t kaveh! vet fortfarande inte när...(så om ngn läser detta o vet när vi skall vara hos kaveh så får ni gärna höra av er t mig o berätta!) på söndag vet jag inte vad som händer, kanske bara vara hemma o mysa eller nått. vet inte när det bär av hem t sthlm igen heller så vi får väl se. kanske kan flrta in mig så att man får åka mustang tebax igen! ;) ska förresten försöka lägga in en bild på den så att alla får dse hur fin bil jag har åkt!!!

vad händer i övrigt då? jo ska ut på min andra praktik runda v47 på Balingsnässkolan i Huddinge, ska bli super kul! efter och visserligen innan den veckan dörjar har jag X antal arbeten att skriva, men det löser väl sig! skönt är att det gör inget om man inte lämnar in dem i tid för man kan alltid resta dem!! :) tycker Pluttan om! sen om vi kommer in i dec så kommer min älskling hem den 4:e =) ska bli super skönt att äntligen få krama sin pojke o pussa honoom när man vill!! Älskar dig!

men nu skall ja ta o snacka lite skit med min kära syster! så ni får ha de så bra och sov gott!!!

kramisar

sthlm igen

nu var man hemma i stockholm igen. blev en lång busstur upp natten mellan söndagen och måndagen. men jag kom hem i tid och var på lektionen imorse i tid och det hela kostade bara 370.- istället för tåget för 947.- eller fyget för 500.- så överlag förutom tröttheten är jag väldigt nöjd! fast på fre när jag skall åka ner igen så blir det nog till att åka mustang =) inte helt fel!!! *längtaaaaar*

skolan - har sååå sjukt mycket att göra nu så jag tror ja skall dö...har bl.a. en muntligtenta snart som jag inte ens har fått tag i boken som tentan skall vara på än...:S inte helt bra. hoppas att jag hittar den ngn stans snart! men i övrigt trivs jag fortfarande lika bra! ska på pubben imorgonkväll, halloween tema så alla ska vara utklädda. tror jag skall vara en svart katt, men har inte betsämt mig helt ännu.

nu ska jag iaf åka hem, laga mat och slänga mig i sängen o titta på en film.
ha de super!

kramisar

snart helg!

åker hem ida, till malmö alltså. alla dessa "hem" börjar kännas lite jobbigt nu. men det är ju hemma i malmö och det är hemma i min lägenhet i sthlm och det är tom "hemma" hemma hos ola. (där bodde ja visserligen bara bodde en månad men det är hemma iaf...) mamma säger alltid hemma om hemma i malmö och sedan säger hon i lägenheten. men lägenheten är ju faktiskt mitt hem nu, iaf för de närmsta två åren...sedan får vi se.  men hemma är för det mesta nu i min underbara och älskade lägenhet!!!

ja åker hem (malmö) idag. flyger ner pga dyra tåg....*muttrar* för jag tycker verkligen om att åka tåg. men hoppas på en tåg resa när jag ska upp igen! helgen skall tillbringas med min familj, fredag jobba och fixa ny mobil till mamma. lör åka till kyrkogården och äta middag, sön vet jag inte vad som händer...skulle vilja äta middag med min syster och hennes kille men vet inte om ja hinner det. vill ju inte komma upp till sthlm allt för sent, skola på mån kl 9...så vi får väl se vad som händer på sön.

min älskling kommer snart hem! (om en mån...menmen) o han har vatt så duktig och tagit dykarcert!!! så nu har han fått för sig att jag oxå ska göra de....får väl se om han lyckas :p saknar honom nått så otroligt, men fy fan va kul vi ska ha när han kommer hem igen! längtar!!!

ha en bra helg nu och ring om det är ngt!!!

kraam till er alla

RSS 2.0